Red Eagles 's-Hertogenbosch

Play Hockey, Enjoy the Game

 

 

CCM Elite defense campfollow me on facebook tweet me
get in touch

Den Bosch knokte zondagavond terug van een 3-0 achterstand in Geleen, maar zag de Limburgers in overtime alsnog de winst naar zich toetrekken.

december 6, 2016 by admin

LACO EATERS LIMBURG – RED EAGLES ‘S-HERTOGENBOSCH

Geleen leek lange tijd op weg naar de winst in de ontmoeting met Den Bosch. Voor bijna zeshonderd toeschouwers pakte de ploeg van hoofdcoach Jacques Geurts al vroeg het initiatief via een treffer van Luca Heutmekers. Deze voorsprong werd in de loop van de tweede periode uitgebreid via goals van Joey Geurts en Lars van Sloun.

Voormalig Zoetermeer Panter Jason Boereboom deed twaalf minuten voor tijd iets terug namens de Bosschenaren. Toen Evo Suurhoef er vier minuten later zelfs 3-2 van maakte, probeerde Eaters via een time-out de controle terug te krijgen. Kort daarna liep Eaters echter tegen een dubbele straf op en met twee man meer op het ijs was het Valentijn Scheffe die de 3-3 op het scorebord bracht.

In de extra tijd was het echter nog Geleen dat de winst in eigen huis hield. De Fin Jonas Huovinen schoot het winnende doelpunt binnen. Bron:   https://www.ijshockeynederland.nl/nieuws/eaters-op-nippertje-langs-den-bosch00104-december-2016

back to top