Red Eagles 's-Hertogenbosch

Play Hockey, Enjoy the Game

 

 

CCM Elite defense campfollow me on facebook tweet me
get in touch

Open dag bij ijshockeyvereniging Red Eagles ’s-Hertogenbosch.

december 14, 2016 by admin
Nog voordat de deuren officieel open waren zaten er al mensen te wachten om mee te schaatsen met onze toppers. Dat is toch wel een goed begin van de dag!
De Red Eagles jeugd stonden al te trappelen om het ijs op te mogen. Zij gaven het startsein met een demonstratie onder leiding van trainer/coach Frank Tijbosch. Alle andere kinderen konden hiernaar kijken of zelf met een training meedoen van trainer Leo vd Thillart. Ook kwamen onze toppers van het BeNe-league team meetrainen met de kinderen. De spelers, Bryan Vos, Bryan van Rossum, Koen van der Pas en Remco Knoren gaven de kinderen schaatstips en speelden mee. Ook werd er flink op goalies, Thijs van Oosterhout en Michael Sterkens geoefend. Na deze training lieten de BeNe-league spelers hun skills zien. De kinderen stonden met open monden te kijken. Daarna was het hun beurt! Want wedstrijdje is, en blijft, altijd het leukste.
Aan het eind van de dag kregen alle kinderen een medaille uit handen van BeNe-league speler Remco Knoren. Als dat geen mooie afsluiter is!
Wij willen alle ouders, vrijwilligers, trainers, Red Eagles jeugd, stagiaires; Rens Verzeijl, Ryan Hooijmans Finn Filippini, Tigo van Ooserhout, Aaron Saris en BeNe-spelers enorm bedanken voor hun inzet!

back to top