Red Eagles 's-Hertogenbosch

Play Hockey, Enjoy the Game

 

 

CCM Elite defense campfollow me on facebook tweet me
get in touch

ZWEEDSE VERSTERKING VOOR DEN BOSCH

mei 27, 2017 by admin
Niclas Henningsson (1992) heeft gekozen om vanaf komend seizoen 2017-2018 voor de Red Eagles uit te komen. De Red Eagles zijn erg verheugd met de versterking uit Zweden. De 24 jarige Zweed komt over vanuit Norrtälje waar hij sinds zijn 5e jaar ijshockey speelt. Niclas is een ervaren center die de afgelopen jaren uitkwam in de 2e en 3e divisie van Zweden. Hiermee komt een langgekoesterde wens van Niclas uit om buiten de grenzen van Zweden te spelen. Niclas is een speler die offensief als defensief een belangrijke teamspeler is. Vanuit zijn eigen ervaring weet hij hoe belangrijk het is om als jeugdige speler je te kunnen optrekken aan en te leren van ervaren spelers. Niclas wil graag  bijdragen aan het verder opbouwen van het Bossche team en zal een rolmodel zijn voor de opkomende jeugd.
Niclas is blij dat zijn huidige coaches in Norrtälje zijn keuze voor de Red Eagles van harte ondersteunen. Norrtälje verliest met het vertrek van Niclas een belangrijke vast waarde in hun selectie, maar gunt hem het internationale avontuur.

back to top