Bosch’ Winterparadijs 2015

 

 

 

Bosch Winterparadijs

Het Bosch Winterparadijs was ook dit jaar weer een succes! Dank aan alle vrijwilligers van de Red Eagles voor hun inzet tijdens de afgelopen weken op de Parade!!follow me on facebook tweet me
get in touch

 

Bosch Winterparadijs

De editie van het Bosch Winterparadijs 2015 is een groot succes geworden! Waar enerzijds het mooie weer de stad deed vollopen met geinteresseerden, had de ijsvloer het vaak lastig om goed te blijven. Door het harde werken van de chiller in combinatie met het harde werken van de Red Eagles om de ijsvloer beschaatsbaar te houden heeft de ijsbaan elke dag van 11 december tot en met 3 januari 2016 voor veel schaatsplezier gezorgd. 

Op de 29e december hebben ook de jongste ijshockeyers weer gezorgd voor een demonstratie van ijshockey. Dat zag er weer prachtig uit! Dank jullie wel jongens en meiden!!

Wij willen alle Red Eagles vrijwilligers die de afgelopen weken weer voor shiftbezetting hebben gezorgd bedanken voor hun enthousiasme. Alleen door jullie inzet kon ook deze editie van het Winterparadijs weer een succes worden.

 

ijbaan2ijsbaan2ijsbaan

 

 

 

 

 

Winterparadijs2

winterparadijs1

 

 

 

back to top