Goalie Zomertraining 2017

 

 

 

Goalietraining 2016 Red Eagles i.s.m. Thillarts Sportsfollow me on facebook tweet me
get in touch

ccm.png

reTHS-square

 

 

 

 

GOALIE ZOMERTRAINING 2017

Ook in 2017 organiseert Red Eagles Den Bosch een zomertraining speciaal voor ijshockeygoalies en we hebben niemand minder dan Chad Kambeitz bereid gevonden deze training te organiseren en te gaan leiden!

Chad Kambeitz heeft als oud-international zijn sporen verdient in binnen- en buitenland en is al geruime tijd actief als trainer-coach voor zowel het nationale team in Nederland als voor teams in Duitsland en Zweden.

Daarnaast zullen Claudia van Leeuwen (ex-ere divisie en goalie van het nationale vrouwen team) EN Borke Erades (ex-ere divisie en U14 goalie coach van het nationale team) de zomertraining mede invulling geven, samen met diverse assistent-trainers.

Dit wordt een goalietraining van ongekend niveau (dynamische off-ice training (eerste uur), on-ice training (laatste anderhalf uur) en video-analyse), waarmee iedere goalie van Nederland zijn of haar skills nog verder kan verbeteren!

De training bestaat uit 12 bijeenkomsten van 2,5 uur op de vrijdagavond (18.00u – 20.30u, locatie Sportiom Den Bosch, start medio april) en kost slechts € 300,- per deelnemer. Leden van de Red Eagles en Nijmegen Devils ontvangen € 50,- korting vanwege de bijdrage die deze clubs aan de training leveren.

Schrijf je snel in, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol = vol!

Hieronder kun je jezelf aanmelden voor de goalie training 2017.

LET OP: indien je binnen 24 uur na jouw aanmelding nog geen bevestiging van ons hebt ontvangen, stuur dan svp een mail aan secretaris@red-eagles.nl om jouw inschrijving alsnog zeker te stellen.

Goalie Zomertraining 2017

back to top