IJshockeyschool / schaatsles Red Eagles Den Bosch

Play Hockey, Enjoy the Game

 

 

IJshockey school

onder leiding van Eddy GosselinIJshockeyschool

onder leiding van Eddy Gosselinfollow me on facebook tweet me
get in touch

 

Schaatscursus

IJshockey vereniging de Red Eagles organiseert wekelijks op de wedstrijd ijsbaan van het Sportiom in Den Bosch schaatsles voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar.

Als ijshockey vereniging willen wij graag onder leiding van Leo van den Thillart onze passie overbrengen op kinderen die graag zouden willen leren schaatsen als een ijshockeyer.

De eerste drie kennismakingsschaatslessen zijn gratis. Als uw kind daarna enthousiast is om verder te gaan wordt er aangesloten bij de ijshockeyschool. Hiervoor vragen wij 50,00 euro voor 10 lessen. Bij dit bedrag is tevens een ijshockeystick inbegrepen.

Aanmelden kan via schaatscursus@red-eagles.nl of telefonisch op nummer 06-17825132.

 

ijshockeyschool2ijshockeyschoolijshockeyschool3

 

 

 

 

 

 

 

3 gratis schaatslessen:
Onder leiding van top ijshockeytrainer Leo van den Thillart en zijn assistenten wordt onder veilige omstandigheden de kinderen de basis schaatsvaardigheden bijgebracht.

10 lessen schaatscursus:
Na de eerste drie gratis schaatslessen kunnen de kinderen op eigen niveau verdere uitbouw van hun schaatsvaardigheden krijgen. In combinatie met een ijshockeystick en puck leren de kinderen spelenderwijs schaatsen als een ijshockeyer.

Schaatsen en kleding:
Wij verzorgen voor ieder kind een helm en ijshockeystick. Wij adviseren makkelijk zittende kleding en vergeet je handschoenen niet. Indien u zelf geen schaatsen hebt, kunnen deze eventueel bij het Sportiom gehuurd worden. (alleen van oktober t/m maart).

Periode:
De schaatslessen worden wekelijks verzorgd. 
Van oktober t/m maart op woensdag van 16:00 uur tot 17:00 uur.
Van april t/m juni op vrijdag van 17:00 tot 18:00 uur.
Tijdens schoolvakanties zijn geen schaatslessen.

Locatie:
Wij verwelkomen u graag bij de ijshockeybaan van het Sportiom. Bij binnenkomst volgt u de borden aangegeven met “ijshockeybaan”.

Inschrijven:
Het inschrijven per e-mail heeft onze voorkeur. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch informatie in te winnen. Vermeld bij het inschrijven naam, leeftijd, telefoonnummer en e-mailadres. Zodat wij weten wie we mogen verwelkomen.
Aanmelden kan via schaatscursus@red-eagles.nl of telefonisch op nummer 06-17825132.

 

back to top