Lid worden

 

 

 

CCM Elite defense campThe Dutch Goalie Academy

The Dutch Goalie academyfollow me on facebook tweet me
get in touch

 

 

 

Voor de allereerste informatie over beginnen met ijshockey bij de Red Eagles kun je het beste even een mail sturen aan Wendy Hooijmans via Aanmelden.red.eagles@gmail.com. Zij kan je alles uitleggen over de eerste stappen in die gave ijshockeywereld en de ijshockeyschool.

Als jij lid wilt worden van de vereniging moet je de volgende zaken inleveren per mail, of per post opsturen naar het secretariaat:

  • een volledig ingevuld inschrijfformulier (zie hier onderaan deze pagina);
  • een recente goedgelijkende pasfoto;
  • bij allereerste inschrijving: een uittreksel van het geboorteregister of een kopie van een geldig legitimatiebewijs.

Je mag deze zaken natuurlijk ook tijdens een trainingsavond inleveren bij een van de bestuursleden.

Om lid te worden van onze vereniging dien je op jonge leeftijd in te stromen.

De sport vereist jong beginnen (< 10 jaar).

Indien je op oudere leeftijd zou willen instromen, laten wij de acceptatie van het lidmaatschap te allen tijde ter beoordeling van de Technische Commisie en Hoofd Trainers. Ook bij de allerjongsten laten wij de trainers bepalen wanneer een speler klaar is om in te stromen in de U8 of U10.

 

Voor de allerjongsten is er natuurlijk de mogelijkheid om eerst kennis te maken met de ijshockeysport via de ijshockeyschool. Hiervoor kun je ook versneld aanmelden via aanmelden.red.eagles@gmail.com

Voor verdere correspondentie over lidmaatschap kun je contact opnemen met ons  secretariaat Red Eagles p/a Vlinderlaan 30, 5247 KH Rosmalen.

 

Aanmeldformulier lidmaatschap Red Eagles

Bij inlevering van het inschrijfformulier heb ik ook een kopie van een geldig legitimatiebewijs (vergeet niet uw persoonnummer / sofinummer onleesbaar te maken!) of een (kopie) uittreksel van het bevolkingsregister (uit de gemeentelijke basisadministratie) ingeleverd. Ik ben op de hoogte van het contributiereglement, welke is vastgesteld in de laatste algemene ledenvergadering. Na ontvangst van de factuur zal ik het contributiebedrag betalen aan de ijshockeyvereniging Red Eagles, met de mogelijkheid om dit in termijnen te voldoen. Met het versturen van dit ingevulde aanmeldingsformulier ga ik akkoord met de opzeggingsvoorwaarden van de IJshockeyvereniging Red Eagles 's-Hertogenbosch. Het lidmaatschap (m.u.v. hockeyschool) geldt voor de duur van minimaal één verenigingsjaar 01/07 tot en met 30/06. Opzegging dient altijd schriftelijk te gebeuren vóór het einde van het verenigingsjaar (30 juni). Leden jonger dan 18 jaar kunnen uitsluitend worden ingeschreven door een wettelijk vertegenwoordig(st)er. Upload hiertoe een kopie van een geldig legitimatiebewijs (vergeet niet uw persoonnummer / sofinummer onleesbaar te maken!),van zowel het aangemelde jeugdlid als ook van de vertegenwoordig(st)er.
Upload

 

back to top