Partners

 

 

 

Sponsor wordenfollow me on facebook tweet me
get in touch

Onze Partners

 

Businessclub membership Red Eagles

Voor de mogelijkheden om het partnerschap met de Red Eagles aan te gaan vragen wij u contact op te nemen met Johan Vos 06-55384682, Chris Barneveld 06-19571463 of Martine van Cromvoirt 06-46721665

Red Eagles heet onze nieuwste partner Van der Winkel IJzerwaren uit ‘s-Hertogenbosch van harte welkom. Van der Winkel – onderdeel van de Isero IJzerwarengroep – ziet veel in het plan van de Red Eagles om te bouwen aan een ijzersterk team in de komende drie jaar.

Door hen en de andere partners van Red Eagles gaan en kunnen de spelers en coach zich concentreren op hun ontwikkeling. Dank daarvoor Van der Winkel!

Wil je meer weten over de partner? Klik dan op het onderstaande logo van Van der Winkel en/of spreek hen aan op een van de eerstvolgende thuiswedstrijden van de BeNe League in het Sportiom.

 

 

        

IJshockey in Den Bosch heeft een lange traditie. Inmiddels 51 jaar wordt er ijshockey gespeeld. Sinds 2015 komt het eerste team van de Red Eagles weer uit op het hoogste niveau in Nederland en België. Om op dit niveau te kunnen blijven spelen en ons verder te kunnen blijven versterken en ontwikkelen vanuit de eigen jeugd bestaat doorlopend behoefte aan (financiële) ondersteuning vanuit onze partners en supporters. In 2016 heeft zich weer een flink aantal bedrijven extra gemeld en inmiddels heeft zich een hele mooie groep aan partners verbonden aan het Bossche ijshockey en wellicht wilt ook u als ondernemer/ijshockey liefhebber daar onderdeel vanuit maken?!

Met 2017-2018 zitten we weer in een nieuw seizoen en staan we voor het plan Red Eagles 2017-2020, waarmee de Red Eagles binnen 3 jaar in de play-offs van de BeNe-league staan.

Om de ontwikkeling van het Bossche ijshockey te realiseren is er een Businessclub Membership geintroduceerd, waarmee partners naast een actieve ondersteuning van het BeNe League team ook nog eens zelf actief kunnen deelnemen in clinics met elkaar en hun relaties. Een en ander staat in de onderstaande link nader uitgelegd. Doet u ook mee, of weet u nog andere ondernemers die graag hieraan willen bijdragen, laat het ons dan svp weten. We hebben de hulp hard nodig!

 

back to top