Red Eagles - Chad Kambeitz - The dutch goalie academy

 

 

 

The Dutch Goalie academy

The Dutch Goalie academyfollow me on facebook tweet me
get in touch

ccm.png

reTHS-square

 

 

 

 

GOALIE ZOMERTRAINING 2018

Ook in 2018 organiseert ijshockeyvereniging Red Eagles ‘s-Hertogenbosch en Chad Kambeitz “The Dutch Goalie Academy” een zomertraining speciaal voor ijshockeygoalies. Onder leiding van Chad Kambeitz worden 13 trainingen gegeven.

Chad Kambeitz heeft als oud-international zijn sporen verdient in binnen- en buitenland en is al geruime tijd actief als trainer-coach voor zowel het nationale team in Nederland als voor teams in Duitsland en Zweden.

Daarnaast zullen Claudia van Leeuwen (ex-ere divisie en goalie van het nationale vrouwen team) EN Borke Erades (ex-ere divisie en U14 goalie coach van het nationale team) de zomertraining mede invulling geven, samen met diverse assistent-trainers.

Dit wordt een goalietraining van ongekend niveau (dynamische off-ice training (eerste uur), on-ice training (laatste anderhalf uur) en video-analyse), waarmee iedere goalie van Nederland zijn of haar skills nog verder kan verbeteren!

De training bestaat uit 13 bijeenkomsten van 2,5 uur op de vrijdagavond (18.00u – 20.30u, locatie Sportiom Den Bosch, start medio april) en kost slechts € 325,- per deelnemer. Leden van de Red Eagles ontvangen € 50,- korting vanwege de bijdrage die deze clubs aan de training leveren.

Schrijf je snel in, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol = vol!

Hieronder kun je jezelf aanmelden voor de goalie training 2018.

LET OP: indien je binnen 24 uur na jouw aanmelding nog geen bevestiging van ons hebt ontvangen, stuur dan svp een mail aan secretaris@red-eagles.nl om jouw inschrijving alsnog zeker te stellen.

 

Goalie Zomertraining 2018

back to top