Openingstoernooi 2021

RED EAGLES OPENINGTOERNOOI 2021

Na versoepeling van de Corona maatregelen zijn we full speed aan de slag gegaan met de organisatie van onze traditiegetrouwe openingstoernooien.

Na een lange lockdown zijn we verheugd mee te kunnen delen dat we er alle vertrouwen in hebben het openingstoernooi dit jaar weer te laten plaatsvinden.

De uitgenodigde teams zijn inmiddels geïnformeerd.
De deelnemende teams, uiteraard naast onze eigen Eagles lees je in onderstaand overzicht (onder voorbehoud):  

De toernooidagen in september 2021 zijn als volgt:

Leeftijd categorieDatumStart tijdEindtijd
U21Zondag 12 September10:0019:00
U17Zaterdag 18 September8:0018:15
U15Zondag 19 September8:0018:15
U13Zaterdag 25 September8:0018:15
U9/U11Zondag 26 September8:0018:15
   

Je dient er uiteraard rekening mee te houden dat niet alleen de kinderen maar ook een helpende ouder eerder aanwezig dient te zijn om alles mee klaar te zetten en na afloop de ouders en kinderen samen zorgdragen voor een schoon Sportiom. Via de teamleider ontvang je t.z.t. meer informatie en een volledige taakverdeling. Zo dragen we allemaal ons steentje bij.  

Tombola prijzen 
Voor de altijd succesvolle tombola kunnen we ook dit jaar ongebruikte spullen, die we als prijs kunnen inzetten, gebruiken. Alles wat nieuw/ongebruikt is, niet alleen kleinere prijsjes of reclameartikelen, maar ook grotere prijzen zijn welkom. Maak eens een rondje door je huis of informeer bij familie, kennissen, buren en winkeliers in je directe omgeving en vraag naar nooit gebruikte cadeautjes of relatiegeschenken. Wij zijn er blij mee! Je kunt je spullen meenemen naar de ijsbaan vanaf de eerste training en afgeven bij de teamleider, Judith van den Thillart of Wendy Kneijber. 

Sponsoring van eten / drinken voor de vrijwilligers / begeleiders 
Ben of ken jij een ondernemer / medewerker in de food, ook dan hebben wij jouw hulp nodig. Je maakt ons blij met de sponsoring van broodjes, beleg (hartig en zoet), fruit, blikken soep, wat lekkers bij de koffie (zelf bakken mag ook), flessen ranja en melk. Maar ook voor de koffie (en de melk en suiker) en thee zoeken we een sponsor. Want hoe meer er gesponsord wordt, hoe meer inkomsten voor de club. Een eerste foodsponsor (ouder van jeugdlid) heeft zich al gemeld en daar zijn we SUPER blij mee.  

We gaan er met z’n allen weer iets moois van maken.
Nu nog even genieten van de zomer, tussendoor de tombola prijzen opzoeken..  

Coronamaatregelen
Uiteraard hanteren wij voor alle toernooidagen de dan geldende RIVM richtlijnen.

Met sportieve én zonnige groet, 

Commissie Openingstoernooi 2021 
Judith vd Thillart, Wendy Kneijber, Iduna Harwig, Wendy Hooijmans en Wendy Maas  

 

Red Eagles Den Bosch