Home | M@DS nieuws | M@ds – Midnight Mooners

De Eindhoven Midnight Mooners kwamen naar Den Bosch om zich te meten met de M@DS.
Voor de stand viel er niets te halen voor de Bosschenaren, omdat de Mooners maar liefst 9 punten voor liggen. We gingen dus voor de eer.
Al op 01:05 weet John Sleutjes #10 de voorsprong te nemen op assist van Yin Herrings #13. Een vlotte start van de M@DS. Het spel ging mooi over en weer en de M@DS lieten zien dat ze zeker niet wilde verliezen van de koploper. Gescoord zou er niet meer worden in deze periode en met die 1-0 gingen we de pauze in.

Net als in de eerste periode, werd er ook nu weer snel gescoord door Den Bosch.
Wesll Kuipers #40 zette de stand op 2 goals voorsprong op 21:16 en op 24:55 herhaald het duo John Sleutjes #10 en Yin Herrings #13 hun kunstje uit de 1e periode. Een voorsprong van 3 goals op het sterke Midnight Mooners. Knap gespeeld van de M@DS.
Maar de wedstrijd was nog lang niet over. De Mooners scoren op 27:42 hun eerste goal en op 38:22 weten de Mooners nogmaals het net te vinden van Pascal Pennings #1 middels een Powerplay situatie. 3-2 is de stand als we weer de pauze ingaan.

De derde periode dan.
Er wordt flink gestreden op het ijs en het gaat dan ook weer over en weer. Er is niet echt een team aan te duiden dat de overhand heeft. De M@ds laten zien dat ze een terechte plaats hebben in de top van de vijfde divisie.
Maar met nog 53 seconden op de klok, weet Dennis van Gerwen #33 de gelijkmaker te scoren.
De punten worden verdeeld door beide teams. Maar wat een super prestatie van de Bosschenaren om gelijk te spelen tegen dit ijzersterke team uit Eindhoven, wat toch een beetje op eenzame hoogte regeert in de vijfde divisie.
Het team kan waardig van het ijs stappen en met een tevreden gevoel gaan douchen. Het publiek heeft in ieder geval genoten van een mooie en spannende wedstrijd.

Red Eagles Den Bosch