Home | M@DS nieuws | M@ds – Panters Bigfields

Zoetermeer op visite en bij winst zouden de M@DS de Panters van de 2e positie vegen.
Zoetermeer legt gelijk een visitekaartje neer, wanneer ze al op 52 seconden de score op 0-1 zetten.
Maar de M@DS herpakken zich snel middels Paul Kok #11 die, op assist van Wesll Kuipers #40, de score gelijk weet te trekken op 2:50.
De Panters bezitten over 2 zeer snelle spelers, die met regelmaat de goal van Pascal Penning #1 bezoeken, maar verzuimen om nog te scoren in deze periode. Maar de M@DS verzuimen dit ook, dus de stand blijft gelijk wanneer we de eerste pauze in gaan.

In de tweede periode blijkt Zoetermeer de sterkere ploeg, wanneer ze 2 maal weten te scoren. De M@DS blijven het proberen, maar slagen er niet in om het net te vinden van de Zoetermeer goalie. Het is wel een onderhoudende periode en voor het 15 koppige publiek leuk om naar te kijken. Het gaat over en weer tussen de teams. Het is ook een sportieve wedstrijd, want de bank werd slechts, net als in de 1e periode, 1 maal bezocht.

De derde periode zal uitkomst moeten brengen in deze krachtmeting.
Zoetermeer weet net als in de 1e periode, ook nu weer snel te scoren. Al op 14 seconden staat het 1-4 voor de bezoekers. Maar de M@DS zetten het offensief in en Ruud Montree #21, weet te scoren op assist van Jip Koning #55 op 46:24 min. Doorduwen nu. Maar dat laten de Panters niet zomaar toe en deze weten de stand op 2-5 te zetten.
Nog een tandje erbij dan voor de Bosschenaren en dat betaald zich terug.
55:15 is het wanneer John Sleutjes #10 de 3e maakt voor de M@DS, stand 3-5.
57:08 is het Michel Nijs #24 die de 4e op de klok zet, stand 4-5.
En Wesll Kuipers #40 doet het op 58:12,  5-5 is de stand.
De spanning is met een mes te snijden op het ijs, maar beide teams weten niet meer te scoren en de punten worden verdeeld. De Panters op 2e en de M@DS op de 3e plaats op de ranglijst .
Het was een mooie pot om te zien, maar misschien had er toch iets meer in gezeten voor de Bosschenaren in de 2e periode.

Red Eagles Den Bosch