Home | U10 nieuws | Eindhoven / Geleen – U10

Op zaterdag 19 oktober speelde de U10 uit in Eindhoven tegen Eindhoven Kemphanen en de Smoke Eaters Geleen.

De eerste wedstrijd, in een mistige omgeving, was tegen de Eindhoven Kemphanen.
Al snel was er een score voor Eindhoven, 1-0 op het scorebord. Op 9:00 werd er, in de zoemer, gescoord door Qing #6, helaas werd de score niet geteld. Daarna scoorde Eindhoven nog een keer en stond er een eindstand van 2-0 voor Eindhoven op het scorebord .

De tweede wedstrijd was tegen de Smoke Eaters uit Geleen.
Op 3:00 was er een score, in de zoemer, voor Geleen. Helaas voor ons keurde de scheidsrechters deze score wel goed, dus stond het in de 3e minuut al 1-0 voor Geleen. Helaas lukte het onze jongens niet om te scoren en werd de eindstand 5-0 voor Geleen.

Na een korte pauze van 15 minuten, een peptalk van de coach en het nuttigen van vitamines en ranja, gingen ze vol goede moed starten aan de 2 volgende wedstrijden.

Wedstrijd Red Eagles – Eindhoven 
In deze wedstrijd waren er veel kansen voor beide teams, maar de puck wilde niet in de goal, omdat beide goalies goed stonden te keepen.
Eindstand 0-0.

De laatste wedstrijd was tegen Smoke Eaters Geleen.
In deze wedstrijd waren beide teams aan elkaar gewaagd en konden onze boys zich goed verweren tegen Geleen. Waar ze de eerste wedstrijd nog hadden verloren met 5-0, werd er nu maar 2x gescoord door Geleen.
Eindstand van deze wedstrijd 0-2

Wat hebben ze het weer goed gedaan vandaag 🏒👊💪🦅

Op naar de volgende wedstrijd:
Morgen 20 oktober 16:30 in Utrecht tegen IJCU Dragons Utrecht en de Amsterdam Tigers.

Tot dan

Red Eagles Den Bosch