Home | U12 nieuws | U12 – Tilburg Trappers

Op zaterdag 19 oktober speelde Red Eagles U12 zijn tweede thuiswedstrijd. De tegenstander was the mighty Tilburg Trappers. Een goed spelend en georganiseerd team tegen wie we vorig jaar geen game gewonnen hadden.

De eerste periode begon met aanvallend spel van de Trappers. Onze jongens moesten zich verdedigen. Op gegeven moment heeft Red Eagles het spel op gelijke niveau gebracht, maar toch hebben de Trappers gescoord, 13:36 min was 0-1 voor Tilburg.

De tweede periode begon erg, de Trappers scoorde direct na de face-off de 0-2. Deze goal werkte als een steek voor Red Eagles. Twee minuten later na een individuele actie stonden wij op 1-2. 
Daarna ging ons spel beter. Verdediging werkte harder, passes werden accurater en onze keeper was op hoog niveau! Tilburg had moeite om op schietpositie te komen. Na een nieuwe solo actie en daarna een combinatie van onze aanvallers kwam Red Eagles tot 3-2 voorsprong !

De derde periode was onze “miracle on ice” ! De Eagles profiteerden van elke fout van de Trappers en er kwamen 3 nieuwe doelpunten. De eindstand was 6-2 !

Knappe overwinning van de Eagles en we kijken met plezier naar de volgende wedstrijd !

Zondag 27 oktober om 11:00 in Breda tegen de Yeti’s.

Red Eagles Den Bosch