Home | U14 nieuws | Dordrecht Lions – U14

De U14 speelde haar allereerste competitiewedstrijd uit tegen de altijd gezellige Dordrecht Lions.
Al na 6 minuten verdween de puck achter onze goalie. Dat zorgde bij de Eagles gelijk voor teleurstellende toetjes. Er was niet veel tijd om hiervan bij te komen, want de Lions gingen als een speer. In de 9e minuut viel een 2de doelpunt. Dat was een ware wake-up call voor de Eagles. Hierna kwamen er een aantal goede kansen, maar de Dordtse goalie stond goed in de weg. In de laatste minuten van de eerste periode scoorden de Lions hun 3-0. In de tweede periode weten de Lions nog 2 maal te scoren en in deze periode maken de Eagles hun eerste doelpunt en wat een mooie treffer was dat!

Vol goede moed komen de Eagles de kleedkamer uit. De toetjes staan weer aan en het fluitsignaal wordt gegeven. Maar de Lions weten weer een gat in het goal te vinden. Uit een goede face-off weten de Eagles de Dordtse verdediging goed uit te spelen en maken de 6-2.
Dan gaat de wedstrijd van links naar rechts en weer terug. Toch weten de Lions er nog een in het Bossche goal te krijgen.

Een eindsaldo van 7-2 voor de Dordrecht Lions.


Niet een hele goede start voor onze jongens en meisjes. Maar met volle moed gaan we naar de tweede pot. Die wordt aanstaande zaterdag gespeeld in het Sportiom om 16.15 tegen het altijd sterke Geleen. We gaan er een spannende wedstrijd van proberen te maken.

Kom jij ons team aanmoedigen? 1, 2, 3… Eagles!

Red Eagles Den Bosch