Vrienden van Red Eagles

Word vriend van de Red Eagles

ijshockeyvereniging Red Eagles, een relatief kleine club maar een club met een groot clubhart. Als winnaar van ‘de sportvereniging van ‘s-Hertogenbosch 2019’, houden we uiteraard van gezelligheid in combinatie met teamspirit en professionaliteit. Zowel op als naast het ijs. Een familiaire clubsfeer vinden wij belangrijk en dat maakt het dat de Red Eagles naast haar leden en vrijwilligers, vele vrienden heeft. Iedereen probeert op zijn of haar manier een steentje bij te dragen aan onze club. Als vrijwilliger, sponsor of als fan.

En al onze fans bieden wij vanaf nu de mogelijkheid om ‘Vriend van de Eagles’ te worden dmv een Vriendendonatie:

Je doneert een financiële bijdrage van 25, 50 of 100 euro. Dat gaat heel makkelijk. Je stuurt ons een mailtje naar sponsoring@red-eagles.nl  en je ontvangt van ons een betaalverzoek. Super makkelijk dus.

Met jouw bijdrage kunnen we voor onze club grootse dingen doen. Het geeft ons de mogelijkheid om als club te investeren in onze leden. Voor jou als vriend leggen we elke keer weer de fictieve rode loper uit, zorgen we ervoor dat er een stoelen vrij zijn op de tribune en ben je altijd onze speciale gast bij alle wedstrijden. Wat we allemaal nog meer voor onze vrienden in petto hebben houden we nog even geheim.

Red Eagles Den Bosch