IJshockey is een sport waar je het beste op jonge leeftijd mee kunt beginnen. Want hoe eerder je begint, hoe makkelijker het schaatsen afgaat. Speciaal voor kinderen in de leeftijd tussen 4 en 12 jaar, die graag willen kennismaken met deze sport, heeft ijshockeyclub Red Eagles een eigen ijshockeyschool. Aan de hand van een speels lesprogramma worden de eerste beginselen van het ijshockey met veel plezier en teamspirit bijgebracht. Je wordt begeleid door oud ijshockeyers die op (inter) nationaal niveau hebben gespeeld.
Zij leren je alle trucjes, maar vooral goed schaatsen.

Wij verzorgen voor ieder kind een helm en ijshockeystick. Wij adviseren makkelijk zittende kleding en vergeet je handschoenen niet. Indien u zoon/dochter of neef/nicht of kleinkind zelf geen schaatsen heeft, dan kunnen deze gehuurd worden op het Sportiom.

Periode en locatie
De lessen worden wekelijks verzorgd op de ijshockeybaan van het Sportiom.
Vanaf 4 Oktober t/m 27 Maart op woensdag van 16:10 – 17:10.
Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen.

Vragen
Uiteraard is het ook mogelijk om extra informatie in te winnen, stuur dan uw vraag naar schaatscursus@red-eagles.nl Wij komen er zo spoedig mogelijk bij u op terug.

Aanmelden
Lijkt ijshockey je een super coole sport en wil je het graag leren? Meld je dan nu aan voor 3 gratis lessen proeftrainingen en leer schaatsen, bochtjes maken, remmen en natuurlijk leren omgaan met een stick en puck.
Aanmelden voor de schaats/ijshockeyschool kan middels het invullen van het formulier op deze pagina of stuur een mail naar aanmelden@red-eagles.nl

14 + 7 =

Red Eagles Den Bosch