Reglementen

Op deze pagina vindt u de diverse reglementen en gedragscodes waar leden zich aan verbinden bij een lidmaatschap bij de Red Eagles.
Het naleven van én verwijzen naar deze reglementen en gedragscodes (indien gecontstateerd wordt dat een ander lid of betrokken persoon zich niet aan de reglementen en gedragscodes houdt) is de verantwoordelijkheid van alle individuele leden van de Red Eagles, alsmede het collectief van leden van de Red Eagles.

Huishoudelijk Reglement:

Klik hier en download het Huishoudelijk Reglement van onze vereniging

Afmelden voor training of wedstrijd

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een training of een wedstrijd moet missen.
Wanneer je niet kunt komen trainen, meld dit dan uiterlijk één uur voor de training bij je teamleider en/of via Spond of ander account van je team.
Als je niet mee kunt doen met een wedstrijd, moet je je uiterlijk de woensdag vóór de wedstrijd afmelden bij je teamleider.
Aan het begin van het seizoen kunnen er ook afwijkende afspraken binnen een team worden gemaakt met elkaar over het afmelden voor trainingen en wedstrijden, deze afspraken gelden dan!
Wanneer je je niet aan deze regels houdt, kan de coach besluiten om je niet te laten meespelen in 1 van de komende wedstrijden!
Dit lijkt streng, maar bedenk wel dat ijshockey een intensieve sport is die je als team moet spelen en je hebt elkaar dus nodig!
Door tweemaal per week te trainen leer je goed ijshockey spelen en door het spelen van wedstrijden doe je ervaring op.
Probeer daarom zoveel mogelijk aanwezig te zijn. Bovendien: je team rekent op je !

Verenigingstenue

Het officiële tenue van onze vereniging bestaat uit een zwarte helm, een zwarte broek en een door de vereniging vastgesteld shirt en slobs (kousen) in de thuisuitvoering. Vanaf seizoen 2023-2024 heeft elke lid van de club 1 zwart (thuis) shirt en 1 rood (uit) shirt en zwarte slobs.
Het Red Eagles wedstrijdshirt en bijbehorende slobs kunnen besteld/gekocht worden via de Thillart’ s Sportshop in het Sportiom.
De bestelling dient vóór 1 september geplaatst te worden, zodat het voor aanvang van het nieuwe seizoen geleverd kan worden.

Voor nieuwe leden die ingeschreven zijn in een team (dus geen ijshockeyschool) en wedstrijden gaan spelen, geldt dat zij vóór 1 oktober in het bezit moeten zijn van een wedstrijdshirt & slobs van de Red Eagles.

Respect en gedragscode

Het is verboden in kleedkamers foto’s en/of films te maken.
De vereniging heeft een werkgroep Sportiviteit & Respect geïnstalleerd.

Vaststelling contributie

De contributie wordt jaarlijks door de leden – op voorstel van het bestuur – vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering.
Voor het seizoen 2023-2024 zijn de volgende bedragen vastgesteld:

Team

Jeuglid <10 jaar€ 595,50
Jeugdlid >10 jaar€ 744,50
4e en 6e Divisie€ 416,50
Eredivisie€ 952,50
Recreanten€ 238,00

Voor trainingsleden geldt een korting van €100 op de bovengenoemde tarieven.
De leeftijdsindelingen van de teams worden jaarlijks door de Nederlandse IJshockey Bond vastgesteld.
Indien tijdens het seizoen wordt overgestapt van de ijshockeyschool naar een wedstrijdteam, dan geldt er een aanvullende (deel)betaling van dat team. Indien in een gezin meerdere personen lid zijn van de vereniging, dan wordt vanaf de derde persoon de helft van de (goedkoopste) contributie berekend.

Vergoedingen

  • Goalies (junioren en recreanten) die vanaf de aanvang van het lopende seizoen volledig in hun eigen out-fit voorzien krijgen een vergoeding van € 150,- per verenigingsjaar. Dit bedrag wordt direct verrekend met de contributie.

  • Voor jeugdleden: voor elk nieuw jeugdlid (U13 of jonger), die via jou lid wordt van de vereniging, ontvang je €10,- van de vereniging. Het nieuwe jeugdlid moet op zijn inschrijfformulier aangeven dat hij/zij via jou lid is geworden. Het bedrag ontvang je als jouw contributie en die van het nieuwe jeugdlid volledig betaald zijn.

Betaling

Vanaf dit seizoen gaat de club werken met ClubCollect;, dit is eenn online tool die een aantal stappen van het factureren automatiseert, waaronder het versturen van betaalverzoeken, herinneringen en het verwerken van betalingen.
Met ClubCollect kun je kiezen om de contributie in termijnen te betalen en bepaal je gemakkelijk zelf op welke datum het geld wordt afgeschreven.
Je krijgt daarnaast een persoonlijke betaalpagina met een factuuroverzicht, waarin je bijvoorbeeld zelf je gegevens aan kunt passen of een vraag kunt stellen aan de penningmeester.
Meer info volgt vanuit de club.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot bovenstaande, dan kan je altijd terecht bij de penningmeester via mail penningmeester@red-eagles.nl

Uitschrijven

Als je het lidmaatschap wil beëindigen, dan dient dat voor 1 juli schriftelijk bij de secretaris bekent gemaakt te zijn.
Indien dat niet gedaan is, wordt het lidmaatschap stilzwijgend verlengt en ben je voor het volgend seizoen contributie plichtig.

Red Eagles Den Bosch